به گزارش ميراث‌آريا(chtn) اين روزها تمايل به انجام جراحي پلاستيک به خصوص جراحي بيني به علت سهولت و کم عارضه بودن آن در بين ايرانيان به خصوص دختران گسترش چشمگيري پيدا کرده است.

اگرچه اين روزها تمايل به انجام جراحي بيني بيشتر از روي چشم و هم‌چشمي انجام مي‌شود اما در بيشتر موارد نيز به علت مشکلات تنفسي انجام اين عمل جراحي ضرورت پيدا مي‌کند.

بهتر است تشخيص اينکه بيني دچار مشکل است يا نه به عهده پزشک گذاشته شود ؛ زيرا ممکن است در مواردي بيني از نظر شکل ظاهري مشکلي نداشته و يا فرد از ابتداي زندگي عادت به تنفس از راه دهان داشته باشد که اين امر در روند تنفس فرد ايجاد مشکل کرده و ناراحتي‌هاي قلبي و ريوي را به دنبال دارد.

در بسياري از موارد نتيجه عمل جراحي انجام شده با انتظارات فرد تطابق پيدا نمي‌کند؛ البته افرادي هم هستند که انتظار غيرمعقولي از جراحي دارند و به اين دليل حتي بعد از انجام عمل هم از آن احساس رضايت نمي‌کنند.

متاسفانه براي انجام جراحي پلاستيک هيچ منع سني وجود ندارد و همه افراد مي‌توانند از اين امکان استفاده کنند، اما پزشکان انجام جراحي بيني براي افراد زير سن 16 سال را مناسب نمي‌دانند. البته در مواردي هم محدوديت‌هايي وجود دارد که لازم است افراد با پزشک متخصص مشورت کنند تا انتخاب درستي را انجام دهند.

جراحي بيني علاوه بر زيبايي عوارضي هم به دنبال دارد که از آن جمله مي‌توان به تغيير شکل تيغه يا نوک بيني، عملکرد ناکافي دريچه‌ها و انسداد سينوس‌ها، شکستگي ناشي از عمل و صدمه به داخل جمجمه، خونريزي بيني و کاسه چشم، عفونت بيني و حتي عوارض ناشي ازبيهوشي اشاره کرد.

علاوه بر تمايل افراد جوان به جراحي پلاستيک بسياري از افراد مسن نيز نسبت به اين نوع جراحي از خود علاقه نشان مي‌دهند ، زيرا ضعف مکانيسم‌هاي نگهدارنده بيني و کم شدن چربي زير پوست ، محو شدن عضلات نوک بيني که باعث افتادگي نوک بيني و پيدايش قوز پشت‌بيني مي‌شود مشکلاتي را در روند تنفس اين افراد به وجود مي‌آورد.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1387083018